• Register

SQL Server Video Tutorial Just for $50 

Follow DBATAG

twitter facebook Feed email

Subscribe to Email Newsletters

Fem Tips At Tjene Netværket Møder Meget Mere Pålidelig

0 votes
Networking er mere populære sammenlignet med nogensinde før og formelle hold har dukkede op hele. Flere virksomhedsejere gå til networking hver uge men de don't få en stor tilbagevenden til deres tid finansielle investeringer.

Netværk - disse er 5 tips gør du netværk møder mere pålidelige.

1. Forbered på forhånd ved at have et klart budskab om præcis hvad din service faktisk gør. Har masser af telefonkort med du og forsøge at finde ud , vil helt sikkert gå til den møde forud for vil.

Hvis du en VVS-tekniker eller en regnskabsmæssig professionel og der vil være 30 mennesker på den konference, det har muligt, mange af disse enkeltpersoner kan kræver din løsninger på et tidspunkt. Mig den ægte målrette på nogen form af netværk konference er en henstilling ressource eller partnerskab partner. Så for den accounting professional, enkeltpersoner bedste placeret til give ham eller hende henstillinger på grundlag af igangværende kan være en långiver eller advokat. For den VVS tekniker den kunne være en byggeentreprenør eller Tømrer.

2. netværk naturligt og ikke marked. Den formål af nogen form af netværk møde er ikke til tilbyder men gør links med enkeltpersoner at du kan opfølgning med på et tidspunkt efter den møde. Der er absolut intet endnu mere off at sætte der den individuelle der går til et netværk mennesker samt fremstår som de er forsøger at nederlag Guinness publikation af poster for mængden af telefonkort kan være akkumulerede i den hurtigste tid. Ligesom off at sætte er den individuelle , er forsøger at marked du deres produkt eller service.

3. Tag en ægte passion i enkeltpersoner og også spørge masser af spørgsmål. Mig den mål af netværk er at opfylder brand-nye enkeltpersoner at sikre, at du både har mulighed for til bruge hver andre's netværk, hvor passer er rigtige. Vi henviser business til mennesker vi forstår, ligesom og afhænger. Service er om mennesker og også partnerskaber så gør en indsats til chat med mennesker du opfylde og også lære mere om dem. Masser af mennesker føler virkelig lidt genert gå ind netværk Lejligheder og en plads fyldt med ukendte mennesker endnu følte sikker flere andre individer i den plads føler på samme måde som du, Klikke her : iværksætter for detaljer.

Spørge grundlæggende forespørgsler vedrørende hvor længe nogen er i business, lige hvad de såsom mest vedrørende deres fast osv.

4. har et klart budskab om din service, mennesker vil ihukomme.

Dette kan være mindre kompliceret erklærede i forhold til gjort arbejde på det med associates, husholdningsbrug eller andre. Angst den fordele af præcis hvad du gør. Ikke tøve til synes en smule forskellige. Hvis du en regnskabsmæssig professionel måske du sige, ' du støtte mennesker til minimere deres skat forpligtelse bill hvert år'.

5. opfølgning snart efter den møde. Mennesker ofte forblive efter netværk lejligheder så hvorfor ikke have en ekstra chat med enhver person at du antager kunne være af visse passion til dig. Arrangere en konference eller call i den fremtidige.

Sociale medier site og også e-mail er en vidunderlig betyder af subsequenting, så inden for en dag eller mere af den konference du kunne komme i kontakt med mennesker og/eller gå ned en hurtig email. Den erhvervs netværks er blot en af en af mest effektiv metoder af fremme din selskab og også at opdage god service partnere , kunne henvise dig selskab på en løbende basis.
asked by JosephMcLane

Please log in or register to answer this question.If this page has HELPED you somehow then do

You can also join me here to get daily SQL Server Tutorial / NEWS

Join me on TWITTER Join me on FACEBOOK Join me on LinkedINGet UPDATES via XML Feed Get Updates via Email

...